Suplimente Nutritive

+ Reply to Thread
Page 1 of 3
1 2 3 LastLast
Results 1 to 50 of 135
    Vârsta
    29

Poze si impresii de la intalnirea GetFit

A fost frumos!
    Chiar daca am plecat printre primii (dar nu primul, al 2-lea ) a fost foarte bine organizat, nu imi inchipui decat ca inca se simt bine oamenii.
    Daca aveam ceva mai mult timp.... ulimul plecam

O comunitate frumoasa.

Maine o sa pun si eu 2-3 poze, bagati voi pana atunci
    Last edited by Edge; 14-08-2009 at 21:14.

Re: Intalnire GetFit 14 august?

Da, o atmosfera frumoasa si oameni simpatici! Chiar daca am ajuns cand se lasase deja intunericul si nici nu aveam ochelarii la mine , tot am reusit sa vad in piscina niste bicepsi bine lucrati si pe "mal" niste pectorali in maieuri care galbene, care albe....

Mi-a placut Crizu la nebunie: fata faina, dintr-o bucata! A venit la mine, a intins mana si s-a prezentat dragutza si zambitoare!

D-na Pinguina a venit eleganta si slabaaaa..... bravo tie, Ruxandra! Daca ar fi un panou de onoare al forumului, ai merita sa fii prima in poza!

CristiM - gazda buna si prietenoasa si o iubita de nota zece!
    S-au facut poze, le astept si eu cu interes

Una peste alta, ma bucur ca v-am cunoscut si promit ca si la anul merg sa dau ochii cu voi!
    Last edited by cora; 14-08-2009 at 23:02.

Quote Originally Posted by cora View Post
    Da, o atmosfera frumoasa si oameni simpatici! Chiar daca am ajuns cand se lasase deja intunericul si nici nu aveam ochelarii la mine , tot am reusit sa vad in piscina niste bicepsi bine lucrati si pe "mal" niste pectorali in maieuri care galbene, care albe....

Mi-a placut Crizu la nebunie: fata faina, dintr-o bucata! A venit la mine, a intins mana si s-a prezentat dragutza si zambitoare!

D-na Pinguina a venit eleganta si slabaaaa..... bravo tie, Ruxandra! Daca ar fi un panou de onoare al forumului, ai merita sa fii prima in poza!

CristiM - gazda buna si prietenoasa si o iubita de nota zece!
    S-au facut poze, le astept si eu cu interes

Una peste alta, ma bucur ca v-am cunoscut si promit ca si la anul merg sa dau ochii cu voi!
    In urma exprimarii acestei opinii, ma declar oficial invidioasa pe cei ce au fost si mai sunt prezenti la intalnire!

Si da, Crizu e un om de nota 10!

Vârsta
    31

Multumesc tuturor celor care au participat. Sper ca v-a placut si ca a meritat o dupa-amiaza in compania "forumistilor". Multumim mult si pentru cadouri.
    M-am bucurat sa-i revad pe cei cunoscuti si sa-i cunosc pe cei "noi".
    Imi cer scuze daca am neglijat pe cineva si pentru faptul ca a trebuit sa plec putin la un moment dat.
    Asteptam sugestii pentru intalnirea de anul viitor .

PS: imi cer scuze si pentru eventualele diete ruinate de noile Crunchy Clusters de la Now Foods.
    Last edited by CristiM; 15-08-2009 at 02:10.
    You want the truth?
    You can't handle the TRUTH!

Comanda online suplimente nutritive:
    http://www.suplimente.ro

Blogul meu:
    http://cristianmargarit.ro

Vârsta
    23

Anul viitor nu mai ratez intalnirea asta...
    There are two pains in life:the pain of discipline and the pain of regret.Which do you choose?

Nici eu Asteptam poze cu nerabdare

nerabdare? n-a fost....

Quote Originally Posted by Taw View Post
    Sper sa faca rost anca14 de motocicleta, sa vin cu ea.
    Btw, eu am un loc pe motocicleta, thin and brave girls only, baietii sunt prea fricosi ca pasageri.
    Nu stiu daca m-am incadrat descrierii, dar thanks for the ride! Pentru mine a fost misto :P

Mi-a placut de voi desi nu prea va stiam nici virtual. Poate fac si eu jurnal sa nu o iau inapoi in sus dupa ce am ajuns la jumatate cu target-ul.

Vârsta
    22

Poza s-au facut destule. De fiare am tras cu Schmoopster, sala a fost super ok. Si dupa sala desigur am sarit in piscina, eu, Tau, Crizu si Anothem ( Alex ). Pentru mine a fost o noaptea alba, dar a meritat fiecare secunda din ea. Si nu m-am abatut nici de pe keto, cu atatea alune in jur. Desi ma enervam ca toti bagau proteine cu zer, gainere, fel si fel de specialitati cu peste...dar asta e

Cat despre colectiv, nu credeam vreodata ca este atat de calitativ si de cumsecade. Am plecat ultimul, tocmai pentru ca am avut ce sa tot vorbim pana la 12 si ceva noaptea. Pe calea asta multumim ( eu, Paispe, Schmoopster, si Crizu, lui Anothem ca ne-a dus cu masina, care si asa e un baiat de nota 10).

Momente frumoase au fost destule, discutii o groaza, am aflat si am plecat de acolo cu capul plin de noi idei, de corectari etc. De luni le pun in aplicare. Tot prin ocazia asta ii multumesc lui Mugurel ( moshul ), cred ca tot din partea tuturor, pentru amabilitatea si calmul cu care ne-a explicat fiecare detaliu despre care ceream un sfat. Este un om pasionat cum rar vezi. Voi pune o poza si cu el pe jurnalul meu. Fizicul lui este impresionant, definit, placut, proportionat. Tine-o tot asa Mugure !

Big C, you're the man ! Organizarea super, mancarea pentru cei non keto cred ca a fost super, si nu numai. Aurel, cu keto lui, a fost criminal. Bine ca am apucat sa vb cu el, chiar daca era pe ulei deja

Crizu, ai ramas in inima mea drept cel mai mare dusman dar orice ai zice tot raman copilul tau de 21 de ani

Va multumesc la toti pentru felul in care ati fost ieri ( si o parte din ziua de azi ). La anul rupem iar !
    Last edited by basarabeanu; 15-08-2009 at 08:43.
    Vand castraveti gradinarului, asa ca nu va luati dupa sfaturile mele !

Vârsta
    29

Pu eu primul

Eu si Cristi

Crizu, Anothem, Mugurel.

In a 3-a nu am inteles exact imi cer scuze, ne lamuresc ei ?! (Parca Alex?)
    Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1056
Size:	165.0 KB
ID:	5911   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	1106
Size:	243.0 KB
ID:	5912   Click image for larger version

Name:	5.jpg
Views:	1042
Size:	223.8 KB
ID:	5913  

Last edited by Edge; 15-08-2009 at 10:08.

Vârsta
    31

Quote Originally Posted by ghostrider View Post
    Si cum ii identificam pe aia pe care ii cunoastem doar pe forum?
    Deci ne-am recunoscut pana la urma
    You want the truth?

Blogul meu:

Mersi mult Cristina si Cora *blush*

Am plecat de acolo cu inspiratie, coolness, relaxare, zambetul pe buze, agitatie , caldura in suflet (ca oasele imi inghetasera de mult ), cu o balaceala buna . 3 vanatai. de fapt 4. CU NOI PRIETENI. Intr-un cuvant (doua): CU FERICIRE!

Va Multumesc!

Iar cei care nu s-au prezentat din motive de comfort si/sau lipsa de dispozitie/sau pana mea, orice alt motiv pueril - rusinica!

Chestiile alea crunchy sunt pure EVIL - keep them away!
    "The way I see it...if you want to see the rainbow...you gotta put up with the rain"

Originally Posted by ghostrider View Post
    Si cum ii identificam pe aia pe care ii cunoastem doar pe forum?
    Intinzi mana si zici HELLO
    "The way I see it...if you want to see the rainbow...you gotta put up with the rain"

Ce frumoşi sunteţi toţi.

Btw, incredibil ce fizic are mugurel.

Vârsta
    22

Eu unde sunt nene ? Parca nu eram inca prin sala atunci...
    Vand castraveti gradinarului, asa ca nu va luati dupa sfaturile mele !

Foarte frumoasa forma Si banuiesc ca nu se compara cu realitate
    Frumos, chiar imi pare rau ca nu am venit.

Vârsta
    29

Re: Intalnire GetFit 15 august

Pot spune si eu ca a fost foarte frumoasa intanlirea
    Cu aceasta ocazie spun ca-mi sunteti prieteni de acum si " direct" nu doar pe forum

PS: atasez si eu cateva poze,
    Sunt eu, Cristi, Schmoopster, Basarabeanu, Paispe, Anothem, cristinateodoram, etc....
    Si o poza cu dublu biceps a lui Mugurel care este intr-o forma de exceptie si mereu saritor oricarui i cere sfatul.

Multumim mult Cristi

PPS: dintre toti eram in cea mai slaba forma, insa pana anul viitor ma revansez

Name:	1.jpg
Views:	1068
Size:	79.1 KB
ID:	5914   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1053
Size:	70.7 KB
ID:	5915   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	1066
Size:	67.8 KB
ID:	5916  

Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	943
Size:	30.3 KB
ID:	5917  
    Last edited by costinoly; 15-08-2009 at 13:05.

Vârsta
    20

Ma bucur extrem de mult ca v-ati distrat (si implicit ca a fost o mare reusita intalnirea) si sper ca la anul va fi si mai si!
    Love the pain.

There is a road and it leads to Valhalla, where only the chosen are allowed...

Vârsta
    29

Inca o serie, aici esti si tu Basarabene
    Nu am avut timp sa le pun dimineata...

Name:	a.jpg
Views:	958
Size:	136.1 KB
ID:	5918   Click image for larger version

Name:	b.jpg
Views:	883
Size:	145.8 KB
ID:	5919   Click image for larger version

Name:	c.jpg
Views:	838
Size:	143.7 KB
ID:	5920  

Name:	d.jpg
Views:	802
Size:	145.4 KB
ID:	5921   Click image for larger version

Name:	e.jpg
Views:	797
Size:	192.3 KB
ID:	5922  

Vârsta
    29

pot pune doar 5 odata

P.S. cine le vrea la rezolutii bune, sa spuna ca le trimit pe email

Name:	f.jpg
Views:	733
Size:	167.8 KB
ID:	5923  

Cat despre colectiv, nu credeam vreodata ca este atat de calitativ si de cumsecade.
    Tu strici toata treaba

Pe calea asta multumim ( eu, Paispe, Schmoopster, si Crizu, lui Anothem ca ne-a dus cu masina, care si asa e un baiat de nota 10).
    Tu uiti de Costin care te-a dus pana acolo - nerecunoscatorule mai ai de invatat copile......si nu am nevoie de avocat care sa vb in numele meu. OKE?

Crizu, ai ramas in inima mea drept cel mai mare dusman dar orice ai zice tot raman copilul tau de 21 de ani
    Of course my horse. Mai ai multe de invatat

Vârsta
    28

Revin si eu cu cateva impresii:

Ce mi-a placut
    - faptul ca a fost multa lume
    - organizarea si locatia (piscina, sala, vestiarele)
    - multe din persoanele pe care le-am cunoscut.Mi s-a parut fascinant ca doar dupa 2 minute de conversatie cu Basarabeanu si Anothem vorbeam de parca ne cunosteam de-o viata.Baietii sunt de nota 10.
    - Cristi a fost o gazda excelenta, a vorbit cu toata lumea
    - Mugurel, ca de obicei, a explicat tuturor cunostintele-i vaste legate de acest sport si nu numai
    - Andreea, prietena lui Cristi. Cu toate ca am schimbat doar cateva vorbe cu ea, m-a convins ca este o persoana deosebita.
    - numarul mare de fete(de pe forum sau nu) intr-o forma foarte buna
    - produsele oferite de organizatie.Dupa cateva calcule simple oricine isi da seama ca s-a bagat bani grei in petrecerea asta.Toata stima.

Ce NU mi-a placut
    - lipsa lui Serban, care, dupa cate am inteles, a fost prezent la toate evenimentele de pana acum
    - ziua de vineri.Saptamana de treziri la 7.00 si-a spus cuvantul, astfel ca, pe la 23.00 m-a luat somnul
    - cateva "bisericute" care nu au facut altceva decat sa stea la masa, sa manance si sa discute intre ele.
    - abia dupa orele 22.00 am simtit ca a inceput atmosfera de "petrecere" cand toata lumea a vorbit cu toata lumea
    - lipsa fluturaselor (sau nu le-am gasit eu) astfel ca, de multe ori am vorbit cu persoane pe care nu le cunosteam si ma saturasem sa intreb "tu cine esti pe forum"?
    Nick anterior : tau_xxx

A fost frumos, pana la urma ne-am si identificat (cel putin o parte), sushi foarte bun (raw fish fan here ), atmosfera ok.

Cred ca am fost cel mai jeune ) .

La anu ma prezint cu 7 kg in plus de muschi curat, dar poate pana atunci mai urmeaza una cu tema de iarna, la baza partiei poate .

Vârsta
    24

A fost o intalnire reusita, toti oamenii cu care am reusit sa interactionez au fost de nota 10. M-am simtit grozav in cadrul "brigazii" noastre (eu, Basarabeanu, Anothem, Costinoly, Paispe, Crizu, Andreea.. si mai sunt 3-4 nume pe care nu le-am retinut).
    Organizarea a fost buna, iar cu exceptia celor de pe keto, nu pot spune ca am dus lipsa de nimic. Sala a avut dotari bune..am prins un antrenament super.
    Cristi si Mugurel au fost niste gazde de exceptie, au stat de vb cu toata lumea, prietenosi, deschisi si comunicativi - poate chiar in mai mare masura decat ma asteptam Iar pt ca aseara n-am apucat, cu prilejul asta le transmit felicitari si numai bine lui Cristi si Andreei, pt fetita pe care o asteapta.
    Ne revedem cu totii la anul si sper sa fim prezenti in numar dublu!

Vârsta
    20

Cati au fost prezenti pana la urma?
    Love the pain.

There is a road and it leads to Valhalla, where only the chosen are allowed...

Regret ca nu am fost in Bucuresti, mai ales ca am fost doar la o singura intalnire, cea din 2005, tinuta la Getfit Gym. As avea o sugestie - cei care postati poze, mentionati si numele celor care apar. Am inteles ca sunt cativa baieti care merg in sala in care merg si eu (Sir, in Militari) si nu-i cunosc dupa nick.
    Last edited by cru; 15-08-2009 at 18:51.

Vârsta
    36

A fost o seara frumoasa, in compania unor oameni excelenti. M-am bucurat sa ii cunosc in realitate pe cei care au fost prezenti.
    Atmosfera foarte placuta, organizare de exceptie ! Multumiri GETFIT, lui Cristi si lui Doru.

Tin sa-l felicit in mod direct pe Samuraiul, pentru forma in care se afla si mai ales pentru ca este posesorul unui genetic fantastic care ii permite sa atinga aceasta forma. Am in imaginea lui o noua doza de motivatie pentru o buna perioada.

Pozele de la mine vor apare dupa ce voi cobori de pe varful muntelui, caci de aici merge foarte prost netul.
    va veni si ziua cand voi fi negru

www.bodybuilder.ro
    www.ct-sharks.ro

Vârsta
    31

Taw, o sa incercam la anul sa anuntam cu mai mult timp dinainte si sa o facem sambata, dar probabil ca va trebui mutata in afara sezonului de vacante.
    Bisericutele sunt inevitabile(pentru a le sparge ar trebui sa facem intalniri mai dese si cu alte activitati programate).
    Partea de "etichete"(lipsa lor) a fost decizia mea. Mi s-a parut ca am fi avut un aer corporatist, dezagreabil pentru mine.

Eu as aduce multumirile mele celor care au participat intr-un fel sau altul la organizare: Doru, Spirea, Bogdan.
    You want the truth?

Blogul meu:

Vârsta
    31

Topicul e deschis, puteti pune aici parerile si pozele. Multumesc.
    You want the truth?

Blogul meu:

Vârsta
    28

Eu am uitat sa mentionez faptul ca mi-as fi dorit sa cunosc mai multe persoane din "garda veche" de la care am invatat multe si cu care am "crescut" pe acest forum: Big_Mihai (in special), Forever Young, Anjin, Caligula, Moldo, Stephon, etc.

Intalnirile mai dese, cheia marilor succese ...poate pe viitor...chiar imi pare si mie rau ca nu am venit. Nu eram in Bucuresti. Desi nu sunt vechi pe aici sa am cu cine schimba o vorba (mai amical) cred ca se rezolva la fata locului ! Sper sa nu ratez urmatoarea ocazie!
    Daca nu esti pregatit sa asculti, nu esti pregatit sa dai sfaturi..
    Check this out! http://www.youtube.com/watch?v=LgopPV3a8wM )))

Quote Originally Posted by Taw View Post
    Eu am uitat sa mentionez faptul ca mi-as fi dorit sa cunosc mai multe persoane din "garda veche" de la care am invatat multe si cu care am "crescut" pe acest forum: Big_Mihai (in special), Forever Young, Anjin, Caligula, Moldo, Stephon, etc.
    Nu dai nici o speranta tinerei generatii

Vârsta
    23

Mai pun si eu niste poze. Daca vreti sa va identificati prin ele, go ahead

Name:	P1000304 [800x600].jpg
Views:	903
Size:	95.9 KB
ID:	5927   Click image for larger version

Name:	P1000316 [800x600].jpg
Views:	815
Size:	46.8 KB
ID:	5928   Click image for larger version

Name:	P1000317 [800x600].jpg
Views:	858
Size:	78.9 KB
ID:	5929  

Name:	P1000318 [800x600].jpg
Views:	829
Size:	62.4 KB
ID:	5930   Click image for larger version

Name:	P1000320 [800x600].jpg
Views:	819
Size:	94.1 KB
ID:	5931  
    "Bodies at rest tend to stay at rest. Bodies in motion tend to stay in motion."
    “The more you sweat in training the less you bleed in combat.” Anonymous, U.S. Special Forces
    "The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt" (Bertrand Russell)

Seconds and Pixels
    Jurnalul lui anothem

Vârsta
    23

Parte a 2-a

Name:	P1000321 [800x600].jpg
Views:	838
Size:	72.2 KB
ID:	5932   Click image for larger version

Name:	P1000322 [800x600].jpg
Views:	754
Size:	41.3 KB
ID:	5933   Click image for larger version

Name:	P1000324 [800x600].jpg
Views:	866
Size:	100.9 KB
ID:	5934  

Name:	P1000325 [800x600].jpg
Views:	841
Size:	78.6 KB
ID:	5935   Click image for larger version

Name:	P1000326 [800x600].jpg
Views:	850
Size:	71.9 KB
ID:	5936  
    “The more you sweat in training the less you bleed in combat.” Anonymous, U.S. Special Forces
    "The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt" (Bertrand Russell)

Seconds and Pixels
    Jurnalul lui anothem

Vârsta
    23

Partea a 3-a

Name:	P1000327 [800x600].jpg
Views:	685
Size:	63.4 KB
ID:	5937   Click image for larger version

Name:	P1000328 [800x600].jpg
Views:	688
Size:	71.3 KB
ID:	5938   Click image for larger version

Name:	P1000329 [800x600].jpg
Views:	693
Size:	81.3 KB
ID:	5939  

Seconds and Pixels
    Jurnalul lui anothem

Vârsta
    23

Si cateva din pozarile baietilor, desi asteptam sa ni le dea Mugurel pe alea ca lumea

Name:	P1000307 [800x600].jpg
Views:	928
Size:	88.1 KB
ID:	5940   Click image for larger version

Name:	P1000308 [800x600].jpg
Views:	901
Size:	68.5 KB
ID:	5941   Click image for larger version

Name:	P1000313 [800x600].jpg
Views:	806
Size:	67.4 KB
ID:	5942  

Seconds and Pixels
    Jurnalul lui anothem

Ironia sortii: rasfoind p-aici, realizez ca voi v-ati intalnit la sala la care merg eu, vineri, cand dupa-amiaza am fost impreuna cu un coleg la antrenament si chiar imi spunea, in timp ce alergam pe banda "Ia, uite, alt party. Ar trebui sa facem si noi un team-building, ceva, aici".
    Nu-mi vine sa cred!
    In fine, maybe next time..

Vârsta
    29

Adunata de pe drumuri, vin si eu cu impresii.

In primul rand multumiri lui CristiM pentru tot. Eu una m-am simtit super bine chiar daca nu am putut sta pana mai tarziu. Multumesc Andreei pentru ca a fost un excelent inlocuitor partial de gazda. Este o graviduta tare energica si frumusica foc!(Nikon L100, ca sa nu uiti!)

Ma bucur ca am reusit sa ii cunosc pe cativa dintre cei care de-a lungul timpului m-au ajutat si sustinut in ceea ce am incercat sa fac. Sper ca pana la urmatoarea intalnire sa reusesc sa fac si mai mult, evident cu ajutorul vostru!

Crizule, daca ai fi avut bujori in obraji te-as fi luat drept o papusa ruseasca. Dezinvolta si simpatica foc!
    Doamna Pinguin, jos palaria!!! Un adevarat exemplu viu pentru multe pufoase de-alde mine!
    Raluuux in forma tare buna! Hehe, mai am multe de invatat!
    Schmoopster, Costinoly, Basarabeanu, Samuraiul, Taw... intr-adevar o gasca de nota 20! Data viitoare promit ca ma invoiesc de la serviciu ca sa vin odihnita sa fac fata cu brio provocarilor!

Daca Anna_t vrea sa se faca Mugurel cand va fi mare, eu trebuie sa recunosc ca nu am nicio sansa... Dar am sa incerc sa fiu macar o treime de Samurai! Mi s-a parut intr-o forma exceptionala (Raluuux, accept cartonas rosu de la tine!)!

CristiM, sa ceri cota parte la furnizorul de sushi ca si-au castigat prin tine un nou client fidel!
    Me, myself and I

Vârsta
    31

Anjin a fost prezent si chiar a sprijinit financiar intalnirea
    Stephon era plecat din tara. E tot pe low-carb/keto si full-body de 3 ori pe saptamana si arata fenomenal.
    A fost in schimb prezent un alt "batran": Lileasy7... e chiar in pozele de mai sus
    Cu el colaboram pentru branding(fiind un greu in domeniu) si dupa cativa ani in care nu ne-am vazut am facut si cateva antrenamente impreuna( el 5X5, eu BB mai batranesc).
    Last edited by CristiM; 16-08-2009 at 18:41.
    You want the truth?

Blogul meu:

Vârsta
    28

Re: Poze si impresii de la intalnirea GetFit

Multumesc pentru vorbele frumoase si ma bucur ca v-am cunoscut. Dupa ce nasc sper sa ma pot apuca de sala, mai serios decat in alte dati ca sa va concurez la jurnale .
    Andreea

Vârsta
    28

Quote Originally Posted by CristiM View Post
    Anjin a fost prezent si chiar a sprijinit financiar intalnirea
    Ah, imi pare rau ca nu l-am intalnit pe Anjin.Maybe next time.
    Cu Big_Mihai am vorbit eu, din pacate nu se mai antreneaza de vreun an si ceva din pricina serviciului si a delegatiilor.
    fitt a lipsit, sau l-am ratat si pe el?

*Crizu
    Nu ca n-as incuraja generatia tanara, dar e o placere sa cunosti "live" persoane cu care ai vorbit si de la care ai invatat enorm de-a lungul anilor in ceea ce priveste alimentatia si sportul cu greutati.
    Sau poate sunt eu mai melancolic din fire, dar nici nu stiu cand au trecut cei 5 ani de cand m-am inscris pe forum.
    Last edited by Taw; 16-08-2009 at 19:42.

Păcat că Moldo nu prea ai mai dat semne de viaţă pe forum.

Vârsta
    31

Fitt era la mare.
    You want the truth?

Blogul meu:

Lol cum am iesit din cauza blitzului ) zici ca am cataracta si ochii de dimensiuni diferite )

Vârsta
    23

Quote Originally Posted by cristinateodoram View Post
    Daca Anna_t vrea sa se faca Mugurel cand va fi mare, eu trebuie sa recunosc ca nu am nicio sansa... Dar am sa incerc sa fiu macar o treime de Samurai! Mi s-a parut intr-o forma exceptionala (Raluuux, accept cartonas rosu de la tine!)!
    Cristinateodoram ai avertisment! :-)) joke eu sunt inofensiva, el are buzunarul plin de cartonase :-))

P.S. VERRY NICE TO MEET U
    Building...

Vârsta
    33

Felicitari!
    Poate anul urmator reusesc si eu sa ajung.
    Optimism was a variety of information deficit... till getfit.ro

Vârsta
    31

Cand ma gandesc la oua fierte imi vine avatarul tau in minte
    You want the truth?

Blogul meu:

ce rau imi pare ca nu am putut merge

felicitari pentru ca ati reusit sa organizati acest eveniment, poate la anu daca se mai organizeaza sa ajung si eu
    Google is my best friend!

Blog Entries
    9

Quote Originally Posted by CristiM View Post
    A fost in schimb prezent un alt "batran": Lileasy7... e chiar in pozele de mai sus
    Cu el colaboram pentru branding(fiind un greu in domeniu) si dupa cativa ani in care nu ne-am vazut am facut si cateva antrenamente impreuna( el 5X5, eu BB mai batranesc).
    A fost o seara superba si ma bucur ca am reusit sa cunosc live cativa membri.

Am descoperit ca am o filozofie comuna de antrenament/alimentatie (paleo/evolutionary) cu Lileasy7 si am ajuns sa facem schimb de bibliografii si materiale
    Bodies in a fed state tend to stay at rest. Bodies in a fasted state tend to stay in motion. Stay hungry, stay foolish!

Vârsta
    28

Suplimente Nutritive

Salut ,
    Intradevar a fost frumos. Lam cunoscut pe Mugurel care m-a impresionat. Felicitari Mugurel. A trebuit din pacate sa plec destul de devreme. Cristi a fost super primitor.
    Ce NU a fost ok si una din cauzele pentru care am plecat si mi s-a stricat cheful:
    Nu-i cunosc dar a fost un grup de cativa "smecherasi" care nu stiu ce cautau acolo. Veniti cu motoarele , niste umflatei grasi, care se tot legau de unu si altul(poate i remarcarati). Urasc tipul asta de "baietasi", i-as impusca fara avertisment.

In afara de golanasii aia, e fost ok, pacat de aia ca a treguit sa pelc mai devreme.
    Sper ca data viitoare sa nu i mai vad.
    Have a nice day,
    Valentin