Suplimente Nutritive

+ Reply to Thread
Page 1 of 10
1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 50 of 458
    VĂ¢rsta
    25

Lightbulb JURNAL DIETA - MAYLA -Florentza

neatza !
    am luat decizia in sfarsit sa imi fac si eu un jurnal aici ... e cam greu dat fiind faptul ca este un site mai mult de baieti ... dar trec si peste asta .

Joi ... 24.02.07 aveam 84 kg ... 1.57 inaltime ... am intrat in programul de dieta ... la cristiM si zic eu ca sunt ok .... ma voi cantari poimaine dimineata sa vad daaca s-a micat ceva ...

pana acum :
    VINERI 23.02.2007

ORA 9.30 – UN IAURT DE BAUT
    ORA 13 – 1 MORCOV + 1 MAR
    ORA 17.30 – O BANANA
    ORA 19 – 1 SALATA + 2 LEG CEAPA VREDE + HELAS
    2 LINTRII ½ APA !!!!!

SAMBATA 24.02.2007

ORA 9.30 - 1 SALATA + LEG DE CEAPA VERDE + HELAS +1 FELIE BRANZA CASH
    ORA 10.20 - 1 BANANA
    ORA 14.30 – SALATA DE VARZA CU MORCOVI SI TELINA + 2 CUBULRTE PIEPT DE PUI FRIPT
    ORA 18.30 – SALATA VERDE CU 2 LEG CEAPA VERDE + 1 FELIE BRANZA CASH + ½ PESTE FIERT -MACROU
    ORA 22 - 1 PORTOCALA
    2 LITRII DE APA

Duminica 25.02.2007

ORA 11.45 – UN IAURT CU FULGI OVAZ+ UN OU FIERT SI DUPA … O BANANA …
    ORA 14.20 – 1 FELIE BRANZA + ½ BANANA + STAFIDE
    ORA 16.00 – MANCARE DE VARZA CU CARNE DE MANZAT SLABA ( FIERTE FARA NICI UN PIC DE GRASIME SAU ULEI CU BULION)
    Ora 19 .00 - salata verde + ceapa verde + ton ( in suc propriu) + lamiae
    ORA 22 – 1 MANA DE ALUNE CRUDE
    ORA 22.30 – ½ MANDARINA
    3 LITRII DE APA !!!

LUNI 26.02.2007

ORA 9.30 – 1 OU FIERT+1 FELIE BRANZA CASH +1 CEAPA VERDE+1 LINGURA TON MARUNTIT ( IN SUC PROPRIU )
    ORA 11. - 1 BANANA
    ORA 14.30 – SALATA VARZA + 1 FELIE BRANZA CASH + CUBULETE CARNE MANZAT SLABA
    ORA 20.30 – 1 FELIE BRANZA CASH +1 MANA ALUNE CRUDE SI DUPA … UN GRAPEFRUIT
    3 LITRII APA !!!

MARTI 27.02.2007

ORA 9.45 – 1 IAURT CU FULGI DE OVAZ

cam asta a fost pana azi , pana acum ... astept pareri , critici de la cei in masura sa o faca ... care se pricep ... :cool:
    cu apa e pus semnul exlamariii ... pt ca eu nu reuseam inainte sa beau nici macar 1 pahar de apa pe zi

pup,
    o zi frumoasa sa aveti !

VĂ¢rsta
    25
    pai .. mananc ... tot ce am scris ... vi se pare putin ?
    nu am vrt sa exagerez cu nimik ... si sincer ma simt ok ... chiar nu simt nevoie de mai mult ...

ms pt raspunsuri!
    "Cand vrei ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru ca tu sa obtii ceea ce iti doresti".

VĂ¢rsta
    25
    pai nu neaparat ca mancam mult .... ci ... mancam seara si ce nu trebuia ... pe la ora 16-17 uneori 18-19 era prima mea masa ... si atunci mancam te miri ce ... + ca mancam si altele ... dar nu le combinam bine ...
    de ingrasat m-am ingrasat in timp ... 3 ani si 1/2 .... lipsa efortului fizic ... si mancatul seara si-au spus cuvantul ...
    dar .... o sa fie bine !
    "Cand vrei ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru ca tu sa obtii ceea ce iti doresti".

VĂ¢rsta
    25
    ok tau _xxx ... ms pt sfat !

VĂ¢rsta
    25
    nu am spus nici faptul ca nu prea am tinut diete ... si nu prea stiu sa le combin ... cu timpul voi invata eu ... singurica ce si cum sa mananc ... sanatos !

bravo !
    mult succes si sa ne tii la curent

VĂ¢rsta
    28
    Pe acest site/forum vei gasi informatii foarte utile, uita-te si la jurnalele personale ale fetelor..

Seara incearca sa mananci proteine care iti vor hrani organismul si-ti vor potoli senzatia de foame..Niste branza slaba, piept pui fiert/gratar, ton in apa, etc..
    Vointa sa fie!

VĂ¢rsta
    25
    am mai cautat pe site inainte sa imi fac jurnal ... initial am vazut f putine fete si am ezitat sa imi fac si eu .... ma gandeam ca nu o sa imi raspunda nimeni ... dar se pare ca ... m-am inselat ...

va multumesc pt sfaturi ... o sa va tin la curet ...

diseara ma intanlesc cu cori ... la pilates , deci ma apuc si de ceva miscare !

VĂ¢rsta
    25
    pai asa o si vad problema ... pe termen lung ... adica am invatat de la cristi ca voi slabi pana la 30 kg in 1 an si ... exact cum spui si tu ... 2 kg pe luna ...
    dar repet ... inka nu am experienta necesara in domeniu sa stiu cat si ce trebuie sa mananc ... tocmai de asta mi-am facut jurnalul si aici ... mai prind ceva idei ... si mai am si tabelul cu continutul alimentelor proteine/grasimi/carbohidrati/calorii dar dupa care inca invat ...

VĂ¢rsta
    31
    Baieti, o sa va rog sa va abtineti de la comentarii off topic pe cat posibil, Mayla abia incepe un program de slabire, prin dieta si sport, fara sa mai fi facut asta niciodata.
    Va asigur ca este foarte motivata si ascultatoare, insa evident, este nevoie de timp pentru a trece de la o dieta cu junk-food si tot restul la o dieta sanatoasa.
    Puteti urmari evolutia ei si in emisiunea "Femeia Conduce", va vom anunta din timp aparitiile noastre.
    Ea primeste sfaturile de la mine prin email, deci este posibil ca pe alocuri sa nu intelegeti despre ce e vorba, nu incercati sa ii dati sfaturi anarhic, ea nu a inceput nici macar perioada de evaluare.
    You want the truth?
    You can't handle the TRUTH!

Comanda online suplimente nutritive:
    http://www.suplimente.ro

Blogul meu:
    http://cristianmargarit.ro

VĂ¢rsta
    25
    Merci Cristi pt incurajari !

Buna, Florentza!

O sa incepem azi antrenamentele de Pilates, o sa structuram antrenamentul in functie de rezistenta si obiectivele tale.

Nu-ti face probleme, sunt sigura ca tot programul va evolua asa cum estimeaza CristiM si asa cum apreciez si eu. O sa detaliem programul de antrenament pe forum dupa ce facem o analiza a obiectivelor si o evaluare a starii fizice initiale.

Ai rabdare, mananca sanatos si ne vedem la sala!

Cori

VĂ¢rsta
    35
    Mayla, bine ai venit pe forum si felicitari pentru decizia de a-ti pune jurnalul aici. Am convingerea ca asta iti va fi de folos si iti va da un plus de motivatie. Eu unul am sa-l urmaresc cu interes.

Stiu ca te afli pe maini foarte bune iar daca ar fi sa comparam ziua de vineri cu cea de duminica se poate vedea deja o imbunatatire a dietei.
    Doar, ca sugestie, poate nu ar fi rau sa-ti cumperi un cantar de bucatarie pt. a-ti putea nota in jurnalul de alimentatie si cantitatile mancate. Spre ex. in loc de "mancare de varza cu carne de manzat slaba" ar fi bine sa specifici cantitatea de varza si cea de carne aferente mesei. Cu timpul vei ajunge sa apreciezi, cu o aproximatie rezonabila, cantitatile fara sa mai ai tot timpul nevoie de cantar.

Succes in atingerea siluetei ideale!

VĂ¢rsta
    25
    Iata ca a trecut si primul antrenament .. Mi s-a parut super ok ... nu a fost greu ... numai ca nu stiu cat de bine m-am descurcat ... oricum ... ma "perfectionez" eu ... si voi ajunge la silueta dorita .... dar nu ma voi lasa de pilates !!! CLAR !!!
    asta tocmai pt ca stiu ca sunt pe maini bune si cu niste oameni super ok !( Cori si CristiM)
    Toata lumea sus si tare ca nu ma tin ... or sa aibe ei o surpriza la sfarsit !!
    si meritele vor fi acelora ce au acum incredere in mine !!!

merci mult Anjin ... o sa "ne auzim" in continuare pe forum ... imi voi respecta dieta si imi voi tine jurnalul !
    Cat despre cantitati ... nu am scris intr-adevar ... sa zic ... o farfurie mica sau ... 3 linguri de varza ... ceva de genul asta ... oricum nu puteam manca f multa pt ca nu era excelenta

Va pup si va doresc o seara placuta !
    Florentza
    Last edited by CristiM; 31-10-2008 at 19:02.

VĂ¢rsta
    31
    Deocamdata nu urmarim cantitatile, urmarim doar sa observam apetitul ei pentru alimentele sanatoase.
    Obtinem informatii despre cum functioneaza corpul ei.

Nu as vrea ca mesajele Maylei sa para o reclama mascata la activitatea noastra.
    Ea mi-a fost prezentata in direct la TV, fara sa stiu nici macar tema emisiunii la care mergeam.
    In direct s-a facut o promisiune publicului ca eu si alta persoana vom face o echipa si vom ajuta pe cineva sa slabeasca.
    Ea m-a gasit apoi prin intermediul forumului si am inceput colaborarea.
    Intre timp cei de la TV s-au mobilizat si am trecut la treaba.
    Azi am filmat un remake mai putin reusit.
    Noi vom continua programul, avem forumul la dispozitie si cred ca va fi o poveste frumoasa.
    Cori a ajuns sa faca parte din proiect in locul celeilalte persoane, care din pacate nu are suficient timp disponibil.
    Daca fi F. e de acord o sa-i facem niste poze si le vom pune aici.

PS: Spun aceste lucruri pe forum pentru ca sunt niste explicatii necesare pentru a intelege situatia si ce este cu acest jurnalputin diferit de ce a fost pana acum.

Eu in principiu nu fac publica munca mea, dar pe undeva ma bucur ca F. a intrat pe forum si apoi a decis singura sa isi puna jurnalul, fara stirea mea.
    Pentru mine nu e neparat important sa apar la TV, am aparut si asa prea mult si am apucat sa spun atat de putin.
    Nu am stat 6 ani in underground ca sa ma puna cineva sa spun la TV ca daca bagi o bucata de carne in *cola dispare dupa 2 zile si sa arunc mancarea din frigider.
    Sunt oameni care nu au ce manca... sa nu devenim mai catolici decat papa.
    Last edited by CristiM; 28-02-2007 at 03:00.
    You want the truth?

Blogul meu:

VĂ¢rsta
    25
    "Nu as vrea ca mesajele Maylei sa para o reclama mascata la activitatea noastra. "

Nu sunt pusa de nimeni sa spun asta ... nu am facut reclama .... si cred ca toata lumea dupa site(forum) este de acord cu mine ...

si mie mi s-a parut o idee buna sa imi afisez aici jurnalul ... in felul acesta imi este si mie mai usor ...

Cat despre poze ... e ok ! am inceput .... sa o ducem pana la capat ... cum este mai bine ! oricum deja am fost vazuta la tv ... deci ... sincer mai mult refer niste poze facute de voi decat sa imi faca cei de la tv .... lol ... si oricum ... arat niste poze cu mine ... care vor fii de domeniul trecutului ... ca toata lumea sa vada mai apoi rezultatul final !

V-am pupat ....
    Sa aveti o zi frumoaasa !!
    Florentza

VĂ¢rsta
    25
    cu mancarea ... la cos .... NO COMENT !!!
    ti-am zis parerea mea de ieri !

VĂ¢rsta
    25
    continui jurnalul de ieri ....

ORA 12 – PESTE MACROU FIERT CU MORCOVI +LAMAIE
    ORA 14.30 – O MANDARINA
    ORA 16.00 – 1 FELIE BRANZA CASH + 1 MORCOV CRUD
    ORA 17.00 - MANCARE DE VARZA CU CARNE DE MANZAT SLABA( FIERTE FARA NICI UN PIC DE GRASIME SAU ULEI CU BULION)

ORA 22.30 – 1 MAR

3 LITRII APA !

+ cateva minute de pilates:P

cu jurnalul de azi vin maine ... sa fie pe o zi intreaga!

Florentza

VĂ¢rsta
    28
    Dimineata ce mananci sau prima masa este la 12.00?

VĂ¢rsta
    25
    mananc si dimineata .... dar a fost continuare de ieri ca ma oprisem la 9.45 fulgi ovaz cu iaurt ...

iar de azi o sa postez maine in jurnalul de pe forum ... sa nu mai pun cu taraita ... sa se inteleaga ceva pe de-a`ntregul :P...

pupii !!

VĂ¢rsta
    25
    a mai trecut o zi ... si cu antrenamente la sala .... am luat-o din loc ... au fost unele miscari la care nu m-am descurcat f bine , dar m-am straduit , Cori a avut rabdare cu mine si m-a invatat ...
    usor usor invat eu ...
    deocamdata ... la 1 ora de la terminarea antrenamentului sunt ok ... am ink energie ... sa vedem maine dimineata cum va fii

maine dimineata ma pun si pe cantar dupa prima saptamana ....

V-am pupat ...
    O seara frumoasa va doresc !

LA MULTI ANI CRISTIII !!! MULTA SANATATE , MULTE REALIZARI , IMPLINIRI FERICIRE SI ... BAFTA !!! ... nu stiu daca mai sunt treaza la 12.00 AM .... dar o sa incerc sa iti trimit un sms ... :P

Pupici multi tie , Corinei si la toata lumea !

VĂ¢rsta
    25
    MIERCURI 28.02.2007
    ORA 9.20 – 1 MANA ALUNE CRUDE
    ORA 10 - 1 IAURT + FULGI DE OVAZ
    ORA 12 - SALATA VERDE CU CEAPA VERDE
    - PESTE FIERT CU MORCOVI + SARE SI HELAS
    ORA 14.20 – O PORTOCALA
    ORA 17.00 - 2 OUA FIERTE + 1 MORCOV CRUD RAS + 1 FELIE BRANZA CASH + 2 LINGURI DE TON MARUNTIT IN SOS PROPRIU
    ORA 00.00 – 1 MORCOV RAS CRUD + 1 MAR RAS
    - 1 IAURT MIC 0.1%

3 LITRII APA !

ASTA A FOST SI ZIUA DE AZI

VĂ¢rsta
    31
    Ma bucur ca ti-a placut, pana la urma te antrenezi la cea mai tare sala din tara.
    Multumesc si pentru cadou.
    You want the truth?

Blogul meu:

VĂ¢rsta
    25
    sala da... nu am cuvinte ... e super !!
    ma bucur ca ti-a placut ... !

Va pup !
    Florentza

Primul antrenament

Buna,

Primul tau antrenament a mers foarte bine, m-a surprins vointa ta de a executa corect exercitiile si atentia de care ai dat dovada.

Ai forta musculara si coordonare buna, ar mai fi de lucrat la respiratie si la articularea coloanei. Aspectul legat de coloana este cu atat mai important cu cat prezinti o tendinta de hiperlordozare cu o usoara cifoza. Nu este ceva grav, cred ca poate fi corectat prin exercitiile pe care le-am programat pentru spate si abdomen si printr-o postura corecta.

Rezistenta la efort aerob va creste in timp, nu trebuie sa te sperii de pulsul usor marit . Este un efect normal la inceputul unui program de crestere a fitness-ului cardiovascular, mai ales in conditiile unei vieti sedentare asociata cu un exces de greutate corporala.

Ne vedem la sala!

Cori

VĂ¢rsta
    25
    Buna Cori !

merci merci ...

O sa ma straduiesc in continuare sa fac ceea ce trebuie si mai ales sa fac cum trebuie ...

Te pup si .... da... ne vedem la sala !

Florentza

VĂ¢rsta
    25
    aaa.... m-am cantarit !!!

dupa prima saptamana de dieta ...... 82.5 kg ; ... cum este ???

Florentza

VĂ¢rsta
    28
    Imi permit sa mai afirm si eu cateva lucruri.
    Slabirea dupa prima saptamana este irelevanta, pentru ca arderea grasimilor e un proces indelungat.

Daca ai timp ar fi de preferat sa-ti notezi si cate calorii/proteine/carbo/grasimi consumi zilnic..
    Nu stiu in ce "directie" va merge Cristi cu tine cu privire la alimentatie pentru viitor..poate keto, poate o dieta low-carb normala, un lucru este cert insa..
    Trebuie sa vezi ce-ti place sa mananci dintre alimentele santoase..unii nu suporta oule, laptele, tonul, etc.
    Gandeste-te ca te vei obisnui sa mananci sanatos, nu doar pentru o perioada de slabire.

E important sa vezi cum te simti..daca ai pofta de viata, in ce perioada a zilei iti este foame, ce alimente merg mai bine inainte de antrenament, cat de obosita te simti dimineata, etc..
    Incet incet trebuie sa-ti cunosti organismul si cum reactioneaza el la diferiti stimuli(alimentatie sanatoasa + antrenament).

Aaah, era sa uit..nu mai folosi Helas, inlocuieste-l cu lamaie..e mai sanatoasa si mai gustoasa.

Succes!

VĂ¢rsta
    25
    iti multumesc tau _xxx pt afirmatii !

stiu ca prima saptamana este irelevanta insa pt mine este importat sa vad cum scade si 500 gr pe cantar ... fie ea apa ... deocamdata ... nu mai vad aceleasi kg ca data trecuta cand m-am cantarit

de simtit ma simt excelent ... pofta de viata ... nu mai spun .... dupa antrnament sunt ok , kiar aseara aveam energie ... dimineata ,nu sunt obosita deloc ...

de mancat mananc cand imi este foame de obicei ... dar nu te gandi ca mananc nonstop ... am inceput sa ma satur f repede ... si mananc mai des ... 4- 5- 6 mese pe zi ... de la 2-3 chiar si de la 1 masa pe zi

o sa invat cu timpul tot ceea ce trebuie pt organismul meu ... cristiM ma ajuta f mult ...sunt f atenta la ce zice si incerc sa urmez intocmai ceea ce ma sfatuieste

Helasul am inceput deja de ieri sa il inlocuiesc cu lamaia
    tnx !

Florentza

VĂ¢rsta
    28
    Uitasem sa-ti spun ceva..te poti masura cu cm de croitorie sau poti face poze sa-ti urmaresti progresele.

Conteaza mai mult cum arati decat cate kg ai.

VĂ¢rsta
    25
    o sa incerc si asta ...

VĂ¢rsta
    25
    s-a terminat si ziua de azi ... care suna cam asa :

JOI 1.03.2007

ORA 9.30 - FICAT de pui FIERT CU PUTINA LAMAIE SI SARE
    ORA 12.00 – SALATA VERDE CU CEAPA VERDE + 2 OUA FIERTE
    ORA 14 .00 – CARNE FIARTA DE MANZAT
    -½ IAURT
    ORA 16.00 - 1 felie branza + stafide + ½ banana
    ORA 19.30 - CARNE MANZAT FIARTA CU CIUPERCI FIERTE ( AU FOST CONGELATE) SI 2 LINGURI SALATA DE VARZA ALBA
    ORA 23.00 - UN MAR

APROAPE 3 LITRII APA ... MAI AVEAM UN PIC ... DAR PANA MA CULC MAI AM TIMP DE 1/2

Florentza

VĂ¢rsta
    25
    off ... cu okii toata ziua pe forum ... mi-am ars mancarica ... nu mai mananc carne de vita fiarta ... e mai mult fripta ... k i-a scazut apa de tot ... si am mai aruncat si oala ... sa nu vada soacra )))

pup ,
    o zi frumoasa va doresc!
    Florentza

Hei, vad ca te tii serios de treaba, felicitari!

Ne vedem diseara la bamboo la sala, asa ca mananca bine!

C.

VĂ¢rsta
    25
    pai ... bineanteles ca ma tin de treaba :P
    si de informatii ma tot tin pe aici :P si .. ai vazut ce mi s-a intamplat ... )) dar nu se obs :P

mananc mananc ... sa am fortza !

te pup
    Florentza

VĂ¢rsta
    31
    Originally posted by mayla
    s-a terminat si ziua de azi ... care suna cam asa :

JOI 1.03.2007

ORA 9.30 - FICAT de pui FIERT CU PUTINA LAMAIE SI SARE
    ORA 12.00 – SALATA VERDE CU CEAPA VERDE + 2 OUA FIERTE
    ORA 14 .00 – CARNE FIARTA DE MANZAT
    -½ IAURT
    ORA 16.00 - 1 felie branza + stafide + ½ banana
    ORA 19.30 - CARNE MANZAT FIARTA CU CIUPERCI FIERTE ( AU FOST CONGELATE) SI 2 LINGURI SALATA DE VARZA ALBA
    ORA 23.00 - UN MAR

APROAPE 3 LITRII APA ... MAI AVEAM UN PIC ... DAR PANA MA CULC MAI AM TIMP DE 1/2

Florentza
    pastreaza branza cu stafide si banana pentru masa de dupa sala.
    una dintre mese ar trebui sa fie din 50g de nuci, ai nevoie si de grasimile sanatoase din ele. Deja imi spune Cori ca ai facut asta, esti pe drumul cel bun.
    O sa trebuiasca sa incepi si cantarirea mancarii, dar abia dupa prima saptamana, daca ai un cantar pentru alimente ar fi excelent, daca nu ti-l vom imprumuta noi pe al nostru.
    You want the truth?

Blogul meu:

VĂ¢rsta
    25
    ok , am inteles !

Cantar pt alimente nu am ... daca mi-l puteti imprumuta v-as fii recunscatoare ... macar pana imi voi cumpara eu unul ...

pupici!
    WE placut !!!

Florentza

VĂ¢rsta
    25
    jurnalul de ieri o sa il postez putin mai tarziu ... nu sunt acasa si nu il am in pc-ul surorii mele ...

Antrenamentele de ieri au fost ok kiar azi ma simt f bine ... nu am nici un pic de febra musculara la picioare( pt ca la picioare am lucrat )

Ma simt din ce in mai bine ... mai increzatoare si cu mai multa vointa , va multumesc pt asta !

pup again !
    Florentza

VĂ¢rsta
    25
    am auns si eu acasa ....
    asadar... jurnalul de ieri:

VINERI 2.03.2007

ORA 9.30 - 1 IAURT + FULGI OVAZ
    ORA 12.00 – SALATA VERDE + 1 CEAPA VERDE + LAMAIE
    - 1 MANA ALUNE CRUDE
    ORA 16.00 – CARNE FIARTA DE VITA + 1 OU FIERT
    1 MORCOV CRUD
    ORA 18 - 1 PORTOCALA
    ORA 22.10- dupa antrenament - CARNE VITA FIARTA + 2 LINGURI SALATA VARZA ALBA

si ....bineanteles ... 3 l apa

VĂ¢rsta
    25
    SAMBATA 3.03.2006

ORA 11.40 - 1 IAURT MARE
    ORA 14.00 – 50 G NUCI
    ORA 16 - 1 PESTE FIRT (MACROU) + 1 ORCOV FIRT + LAMAIE
    ORA 16.30 – 1 PORTOCALA
    ORA 18.30 – SALATA VARZA ALBA + CARNE VITA FIARTA
    ORA 20.00 – 1 MAR
    ORA 22.30 – 1 MANDARINA

AM BAUT DECAT 2 LITRII APA !

pup,
    noapte buna!
    Florentza

VĂ¢rsta
    31
    E bine, scrie si cum te simti, daca apar ameteli sau lipsa de energie, febra musculara, dureri musculare...

La salate pune tot timpul ulei vegetal.
    You want the truth?

Blogul meu:

VĂ¢rsta
    25
    ma simt super ok , energie vad ca am mai multa .... ameteli nu ... febra musculara am avut doar la abdomen si cam atat

am ulei din sambure de struguri ... pe care il fol numai la salate!

O duminica placuta !
    Florentza

VĂ¢rsta
    25
    si ziua de ieri ....

DUMINICA 4.03.2006

ORA 11.50 – 2 IAURTURI MICI + FULGI DE OVAZ

ORA 15.30- 3 CIOCANELE DE PUI LA GRATAR + SALATA DE VARZA ALBA CU RIDICHI + MUJDEI DE USTUROI
    ORA 18.30 – 1 MANA ALUNE CRUDE

ORA 20 – 1 PARA

ORA 22 – 1 GRAPEFRUIT

2 LITRII 1/2 APA !

dupa gratarul de la ora 15 nu prea am mai putut sa mananc ... mi se paruse destul de mult ... si am mai inghitit acolo cateceva .... sa nu am stomacul gol si sa nu ramana ultima masa

Va pup ,
    O saptamana excelenta!
    Florentza

VĂ¢rsta
    31
    Intr-adevar, masa de pranz a fost putin cam prea mult, incearca sa mananci mai putin deodata, poti pastra 1-2 ciocanele pentru mai tarziu.
    Trebuie sa mananci proteine si in a doua parte a zilei, la penultima masa(ciocanelele, peste, branza slaba).

Nu manca foarte multa salata, nu esti obisnuita sa mananci mult si s-ar putea sa ingreuneze digestia in mod semnificativ.
    You want the truth?

Blogul meu:

VĂ¢rsta
    25
    ok , nu mai fac ! promit !!

intotdeauna am avut o slabiciune pt salate ... de varza , de rosii , castraveti ....( dar inca nu e sezonul )salata verde si restul ... din cauza aceasta vezi mai des la mine salate ... cu digestia nu prea am probleme (sau pot spune chiar nu am ... in loc de nu prea)

dar daca nu e ok in dieta ... le mai raresc sau daca e nevoie le si las ... ori ... nu o sa le amestec cu alte mancaruri ... cum spui tu ca e mai bine ... asa fac ...

pup
    Florentza

VĂ¢rsta
    31
    Salatele sunt ok, doar ca "acompaniate" si de multa carne nu este tocmai bine.
    You want the truth?

Blogul meu:

VĂ¢rsta
    25
    am inteles ! o sa le mananc simple salatele !

Florentza

vrem poze
    Vezi viata un joc de tarot mai trage o carte
    Sub becuri doar valuri de fum inclestate
    Sub raze furate de fetze uitate
    Ai sperante si patimi in scrum ingropate

VĂ¢rsta
    25
    pozele pe care le am eu ... nu aduc f mult cu realitatea ... asta pt ca ... am numai de la bust in sus ... si nu iti poti da seama de ce vreau cu adevarat sa tin dieta ... drept exemplu este si cea din avatar ... :Pnu cred ca este cazul sa mai pun si altele in aprox aceiasi postura ...
    dar dupa cum a zis si cristi ... imi puteti urmari evolutia in timp ... si la emisiunea Femeia conduce ...
    pana atunci ... poate voi apuca sa fac si ceva poze ... dar nu promit nimic ! si nici nu cred ca vor fii deocamdata prea ... goale

Florentza

VĂ¢rsta
    25

Suplimente Nutritive

LUNI 5 .03.2007

ORA 9.00 – 2 LIGURI IAURT OAIE SI BIVOLITZA + 1 FELIE BRANZA +2 OUA FIERTE + RIDICHE ALBA RASA ( 1 LINGURA) +4 RIDICHII ( MICI DE SEZON)
    ORA 12.00 – MACROU FIERT CU MORCOVI + LAMAIE
    ORA 14.00 – O PORTOCALA
    ORA 15.30 – 1 MANA ALUNE CRUDE
    ORA 19.00 – CARNE VITA FIARTA + CIUPERCI (FIERTE) + MORCOV(FIERT)
    ORA 20.30 – 1 MAR
    ORA 21.00 – 1 MANDARINA

3 LITRII APA !

....si cam atat ... + ceva mers pe jos (am inlocuit tramvaiul)
    Florentza

+ Reply to Thread
Page 1 of 10
1 2 3 4 5 ... LastLast