+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Subiect: Lapte batut

 1. #1
  capshu Guest

  laptele batut

  Suplimente Nutritive

  laptele batut e mai bun pt culturisti? are cumva cumva mai multe proteine si mai putine lipide?
  Care produs lactat este cel mai bun d.p.d.v. al continutului de proteina din zer: laptele, laptele batut, iaurtul sau branza de vaca?

 2. #2
  Join Date
  Aug 2002
  Location
  Bucuresti, Romania
  Vârsta
  37
  Mesaje
  24,701
  Blog Entries
  2

  proteine

  Laptele batut are aceeasi cantitate de proteine si lipide cu laptele din care provine. Scrie de obicei pe cutie/punga continutul de grasime.

  Problema cu el este ca are o aciditate mai mare si nu este potrivit in cantitati mari, mai ales inainte si dupa antrenament.

  Proteina de zer practic nu exista ca atare, este un complex de proteine care raman in ZER dupa prepararea branzei(in care nu mai ramane nimic din ea, EVIDENT.).
  Ideea cu ea e ca e buna ca atare, separata din lapte.
  You want the truth?
  You can't handle the TRUTH!

  Timpul meu in aceasta perioada este foarte limitat, deci daca vrei sa ma contactezi cea mai buna solutie este prin zonele de comentarii de pe site si blog sau pe paginile de facebook.

  Pagina de facebook

  Seminarii, workshopuri, prezentari despre nutritie si viata sanatoasa

  In fiecare sambata, de la 12.00 la Tananana Radio (92.7 MHz) ascultam emisiunea GetFIT cu Cristian Margarit, discutii sanatoase despre sport si nutritie

 3. #3
  capshu Guest

  lapte si iaurt + 10x ironleft!

  10x ironleft si promit ca pe viitor nu mai postez fara sa dau un search inainte.
  Eu m-am decis sa iau un iaurt (400g) inainte de antrenament cu vreo 2 ore ca o masa separata, iar cand nu am antrenament iau unul de 200g pe zi.
  Intr-adevar, citeam undeva ca zerul este un subprodus al laptelui, care se obtine atunci cand se face branza. Aproximativ 20% din proteinele laptelui sunt reprezentate de cele din zer si 80% de cazeina. Suplimentele nutritive se obtin prin filtrarea acestor fractiuni.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts