+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Join Date
  May 2011
  Location
  CLUJ-NAPOCA
  Vârsta
  29
  Mesaje
  71

  Lovitura la cap -> probleme ochi

  Suplimente Nutritive

  Salutare, sa fie cu iertare daca mai este undeva thread asemanator, eu n-am gasit.

  Am avut un accident, m-am lovit la cap. Am facut tomografie si alte investigatii, nu am nimic serios, doar ca din cauza socului mi s-a tras ceva sange la ochi. Am fost la oftalmolog la consult, a spus ca nu e nimic grav, doar ca s-au spart vase de sange in urma loviturii si de-asta. Sa pun comprese cu apa rece si o sa se traga in timp. Nu am fost suficient de inspirat pe moment sa intreb daca pot face efort fizic ...daca influenteaza negativ repararea acelor vase de sange.

  Mi-am sunat apoi medicul de familie, i-am spus exact ce mi-a spus oftalmologul, si a zis ca nu e bine sa fac sala, pentru a nu mari tensiunea intraoculara. Are perfecta logica ce zice, dar daca e cineva pe aici care sa stie, oare un antrenament moderat, fara greutati mari, ar dauna?

  Va intreb pentru ca imi vine foarte greu sa stau pe tusa 2,3 saptamani pana ma refac complet, mai ales ca nu mai resimt nici un fel de durere. Mersi anticipat.

 2. #2
  Join Date
  Oct 2004
  Vârsta
  32
  Mesaje
  828
  Blog Entries
  9

  Re: Lovitura la cap -> probleme ochi

  Am avut un coleg in liceu care facea rugby si aproape dupa fiecare w/e venea la scoala cu arcada sparta sau cu ochii umflati si rosii din cauza vaselor de sange sparte in acea zona. Cu toate astea se antrena de 3-4 ori pe saptamana iar in w/e juca fara nicio problema. Stiu ca povestea e de genul celor cu "bunicul fuma 2 pachete de Carpati si a trait pana la 90 de ani" insa daca la tomografie si restul investigatilor nu a iesit nimic nu cred ca antrenamentele iti pot dauna.

 3. #3
  Join Date
  Feb 2008
  Location
  cluj napoca
  Vârsta
  24
  Mesaje
  1,347

  Re: Lovitura la cap -> probleme ochi

  Daca doctoru' zice sa sezi bland, stai linistit si nu fa efort, mai ales dupa o trauma, lasa sa se refaca dauna. S-au spart capilarele delicate ale ochiului, daca maresti presiunea intraoculara, poti sa faci iar microhemoragii(capilarele fiind inflamate de la socul mecanic).
  Cycling for life!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts