O poza cu stack-ul de suplimente al unui coleg de forum mi-a dat ideea acestui concurs: fiecare pune o poza cu stack-ul de suplimente si, o data pe luna se voteaza stack-ul castigator, care va fi furnizat de suplimente.ro in limita a 1000 RON. Conditia este ca stack-ul initial sa fi fost cumparat de pe suplimente.ro sau din magazinul GetFit Shop.
As aprecia originalitatea pozei in primul rand, pe langa selectia suplimentelor.
Ar fi interesant sa scriem si cum le folosim, poate mai ajuta si pe altii, poate mai gasim cate o idee cand suntem in pana.
Last edited by RaduRazvan; 18-01-2010 at 15:27.
Reason: Edit: Vit-Min o pastila dupa masa de dimineata sau masa de pranz impreuna cu o capsula de omega 3 si o capsula de lecitina ,
imi pare rau dar numai pot sa editez , nu am stiut ca trebuie sa scriem si modu de folosire. Eu procedez astfel :
Dimineata sau la pranz 1 pastila vit-min100 dupa masa impreuna cu o pastila de omega 3 si una de lecitina
La pranz iau 2 omega 3 , 2 lecitina , si ocazional vit-min100(in caz ca nu iau dimineata)
Inainte de antrenament 5g de creatina + dextroza
Dup antrenament 2 cupe de n-large 2 + 5-10 grame glutamina
Seara inainte de culcare 3 capsule de zma (ocazional mai beau cate un shake de n-large cu glutamina la vreo ora 2 dupa masa de seara)
Conditia este ca stack-ul initial sa fi fost cumparat de pe suplimente.ro sau din magazinul GetFit Shop.
As aprecia originalitatea pozei in primul rand, pe langa selectia suplimentelor.
In sfarsit avem si noi un concurs de poze de orice fel, si eu sunt descalificat din start :P Hua!
Daca am timp, bag o poza oricum just for the fun of it Bafta tuturor!
"Bodies at rest tend to stay at rest. Bodies in motion tend to stay in motion."
“The more you sweat in training the less you bleed in combat.” Anonymous, U.S. Special Forces
"The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt" (Bertrand Russell)
Animal Pak - la 30 de minute dupa ultima masa dinaintea antrenamentului.
- in zilele de pauza dupa cea mai consitenta masa.
- Glutamina – in shake dupa antrenament
- seara imediat inainte de culcare
- Cell Mass imediat dupa antrenament + carbo
Super Pump – cu 30 de minute inainte de antrenament
100 % Whey Gold + carbo la 30 de minute dupa Cell Mass
In spate se vede si o cutie de True Mass(goala) cu dextroza in ea
Animal pack- un pliculet dupa micul dejun
D3- 2-3000ui dupa micul dejun
Carnitina lichida- o gura inainte de antrenament
WPI si dextroza (cea din spate; Hard body)- dupa antrenament
ZMA- inainte de culcare
DMAE- cand simt nevoia
Natural sterol (cel rasturnat)- nu l-am inceput, astept sa-mi mai imi iau cateva cutii.
* Animal pakul s-a terminat azi...
Peste 2 saptamani refac stackul
Doua Amino fuel, un Animal flex, un ZMA (sau poate doua Natural sterol si un zma), D3 si lista ramane deschisa
Ps. nu merge poza; o modific mai tarziu...
The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results. Blog
Stack pentru doamne: Tyroid Energy, D3, Vit. C, Eve, B 50, Cuts II, Super EPA, L-Carnitine, Resveratrol, Beef Gelatin, Super Enzymes, ZMA, Dextroza.
Tyroid Energy - 2 dimineata pe stomacul gol
D3, vit. C, Eve, enzime, super EPA- la una din mesele principale
ZMA- 2 inainte de culcare
Cuts II - 2 inainte cu 30 min de antrenament, 2 inainte de culcare
Resveratrol, Beef Gelatin - cand imi aduc aminte
Dextroza nu iau momentan, cand luam puneam 20g in shakeul de proteine de dupa antrenament.
Animal Pak > dimineata sau inainte de antrenament (un plic) Vitamina D3 > pe tot parcursul zilei (total 2000-3000 IU) Vitamina C > dimineata (o pastila) Super Enzymes > la majoritatea meselor (o pastila) True Mass > intre mese (2-3 cupe/zi) Real Gains > intre mese (2-3 cupe/zi) N-large 2 > intre mese (2-3 cupe/zi) Torrent > dupa antrenament (3 cupe) Storm > aproape in fiecare zi (o cupa)
Dupa cum se observa sunt fan Universal. Nu consum weight gainerele in fiecare zi sau toate in aceeasi zi.
Am facut poza cu stack-ul meu impreuna cu stack-ul lui VPicos.
Eu personal iau Testojack (2-3), Super EPA (2), Animal Flex cu masa de dimineata, apoi Testojack (2-3) la masa de pranz si Animal Pak la 30 de minute dupa pranz.
Jumatate de ora inainte de sala No-Xplode (1 cupa), imediat inainte de sala Leukic, apoi shake dupa sala WPI (1 cupa si ceva) + dextroza (60g) + glutamina (5-10g) + Cellmass (1 cupa).
Inainte de culcare ZMA (3, de obicei inainte de ultima gustare).
Enzime digestive, Super EPA, TestoJack, vitamina C - la mese
ZMA - inainte de culcare
Izolat de zer - oricand - combinat cu carbo sau grasimi
CellTech + Amino Fuel sau ProGainer - dupa antrenament
HornyGoatWeed - e pt EA - cand "o doare capu' " (stie ca-i algocalmin natural) - extrem de eficient
AnimalPak - dupa micul dejun
Volumass35 - cand nu e timp de masa
ShockTherapy - inainte de antrenament (era uitat prin dulap)
Si cel mai important: muschi de vita la cuptor cu piure. Mancarea e de baza
Nu le-am luat de pe suplimente.ro si nici poze n-am deocamdata, dar stack-ul meu arata asa:
Creatina pH-X [Biotech] 3x3/zi
Animal Flex [Universal] 1 pachet/zi
Aplodan [MuscleTech] 2x3/zi
Mezym forte 3x1/zi
"If you want big muscles...don't forget your shot!"
Primul meu post Iata si Stack-ul meu pozat "cat mai original" !
ANATOR P70 de la MUSCLETECH - imediat dupa antrenament;
NITRO-TECH de la MUSCLETECH - la 30 min dupa antrenament;
CELL-TECH de la MUSCLETECH- imediat dupa antrenament;
WHEY PROTEIN de la NOW- pentru prietena mea; il ia imediat dupa antrenament;
APLODAN de la MUSCLETECH - luam inainte sa-mi cumpar CELL-TECH-ul;
ANIMAL PAK de la UNIVERSAL- imediat dupa masa de pranz;
ANIMAL STAK - cu 30 de min inainte de antrenament si dimineata in zilele fara antrenament;
ANIMAL PUMP - cu 30 de min inainte de antrenament si dimineata in zilele fara antrenament;
ANIMAL CUTS- pentru prietena mea;le ia dimineata imediat dupa ce mananca in zilele fara antrenament iar in zilele cu antrenament ia dimineata dupa ce mananca si cu 30 de min inainte de antrenament;
AMINO FUEL de la TWINLAB - dimineata si imediat dupa antrenament;
EVE - pt prietena mea; ia in fiecare zi ,o data cu fiecare masa;
SUPER ANTIOXIDANTI de la NOW - pt tatal meu;
SUPER ENZYMES de la NOW - o data cu fiecare masa;
RED OMEGA de la NOW - pt tatal meu;
LIVER DETOXIFIER & REGENERATOR de la NOW - pt tatal meu;
PROSTATE SUPPORT de la NOW - pt tatal meu.
Le-am pus si pe cele ale prietenei si pe cele ale tatalui ca sa pot forma literele Se intelege,da?
Felicitari pentru alegeri in legatura cu suplimentele pentru familie.
Iata si stack-ul meu curent(in afara concursului):
Dimineata Animal Pak, Green PhytoFoods- 1 lingura pe zi, dimienata+ Carnitine+ Resveratrol+ Gelatina, Pycnogenol, Gingko Biloba, Probiotic 10, Serrazimes, Immune Renew, Super EPA(vad ca nu l-am prins in poza), Liver Detox.
In cursul zilei: tablete de liver, Effer C, Syntha-6, Amino Fuel(daca fac antrenament, il tin in dulapiorul de la sala).
Seara: Lecitina, Flex sau ZMA(cand nu iau Flex), Super Enzymes(in functie de cina si durata pana la somn), Ocu Support.
Imi lipseste Vitamina D lichida, am zis sa fac un test sa vad cum merge fara ea, la sugestia cuiva care a gasit niste studii precum ca e nasoala. Pot sa spun ca fara Vitamina D ma incearca non stop "raceala", chiar daca nu se manifesta, o simt ca daca ma prinde pe picior gresit intr-o zi ma taxeaza.
Incerc sa ma apuc si de incoltit semintele de broccoli si mixul special pentru incoltit.
desi eu nu pot participa la concurs, pun si eu o poza cu suplimentele pe care le-am luat cand eram insarcinata si pe care le iau si acum... pentru mine si pentru bebe.
le iau cam asa:
dimineata: 2 prenatal caps, 2 super Epa, 3 lecitina, 2 cod liver oil, 1 probiotic, 1 pycnogenol, 2 calciu+maneziu+D, 6 liver, 1 fenugreek
seara: 2 prenatal caps, 2 super epa, 3 lecitina, 1 probiotic, 1 ca+mg+d
pycnogenol si fenugreek nu am luat in timpul sarcinii; atunci mai luam si vitamina D3 picaturi.
enzimele le iau la mese
beef gelatin il iau cu diverse sucuri, cu proteine sau in diverse experimente culinare.
batoanele real reen si real berry le iau cand mi-e pofta.
mai iau si nu apar in poza pentru ca nu le iau intr-un mod anume: mct oil, ulei de cocos, uneori proteine cu gust de ciocolata, cate un baton cu proteine, nuci diverse.
-daca trezesc rasul cuiva cu imaginea inseamna ca mi-am folosit bine 15 minutetotusi parca un pic cam manelistic
-suplimentele le iau in felul urmator
-1 Vit c dimineata si 2 Uniliver
-1 Animal Pack inainte cu o ora de antrenament
-1 Storm 30 min inainte de antrenament
-2 Volumass35 dupa antrenament
-2 Uniliver la urmatoarea masa
-Whey Protein iau cand nu pot manca 1 masura
-enzyme 1 dupa o masa mai grea sau in cazul in care aglomerezz seara
-creatina monohidrata am folosit-o in perioada de incarcare pe langa Storm
-Glutamina seara inainte de culcare cu o cana de ceai
-Amino fuel foloseam 50ml dupa antrenament dar l-am terminat recent si inlocuit cu Volumass35
Animal pak, in ziua cu antrenament, imediat inainte de masa(seara pe la 7), in ziua fara antrenament, la jumate de ora dupa micul de jun. Aminofuel, doar in zilele cu antrenament, imediat dupa, in vestiar Cellmass, in zilele cu antrenament cu o ora inainte, in zilele fara, dimineata dupa ce ma trezesc. 100% why gold+dextroza la jumate de ora dupa antrenament Super enzymes, dupa principalele mese Animal flex, inainte de culcare
Nu m-am chinuit sa fac o poza mai artistica deoarece nu toate suplimentele sunt cumparate de unde trebuie.
EcoGreen: in fiecare zi dupa mic dejun si pranz Omega 3: la fel Storm: dupa mic dejun Glutamina: inainte de culcare Shock Therapy: inainte de antrenament Amino Fuel: dupa antrenament Post-workout shake: Syntha-6, Storm, glutamina, dextroza
Mai am prin casa Milk & Egg si Animal Pak dar dupa ce le termin nu o sa mai cumpar.
Adam la pranz dupa masa
Whey Gold la pranz si seara intre mese
NO-xplode inainte de antrenament
After Max si Cell mass si Glutamina dupa antrenament
Creatina o masura 5g seara
Glutamina inca 10g seara
Animal Pak : dupa orice masa (in general in prima parte a zilei pana in antrenament)
Torrent + Amino Fuel : dupa antrenament
WGS: o masa in timpul zilei
Arginina : inainte de antrenamente si seara
BCAA`s : inainte de antrenament
EnergyVit: inainte de antrenament
Omega 3-6-9: Dimineata
Cod oliver oil : Dimineata
iar 5 HTP, Adam, Vit C 100 pentru membrii familiei
Vit-Min 100: 1 pe zi la prima masa
Rodiola: 1 pe zi la prima masa
Magneziu citrat: aprox. 200-300 de mg pe zi
Creatina monohidrat: ~20g incarcare, 4-5 g mentinere
Zinc : 1 pe zi
Vigantol: 5000 de ui pe zi
Triferment: 1 la mese
Gelatina: 5-6 g pe zi
Cred ca tot in categoria "premiu de consolare" intru Dar sunt in curs de aprovizionare, inca ma documentez ...
Le iau cam asa:
OPTI WOMEN - 1 dim / 1 seara
SUPER EPA - 2 pranz
CUTS II - 2 inainte de antrenament
2 seara inainte de culcare
Din pacate poza are o calitate mai slaba, atat poate telu';
Am inclus toate suplimentele folosite in familie si sunt urmatoarele:
Mama (stanga jos): vit D3, Ca&Mag, MSM (pt o durere la umar), omega 3;
Tata (dreapta jos): omega 3, mag&potasiu aspartat, ADAM (are acid alfa lipoic (ALA) + altele ingrediente utile), GTF crom;
Posibil sa fi gasit o combinatie utila pt tata, el fiind diabetic insolino dependent de vreo 24-25 ani are destul de des crampe musculare (la picioare) si cu greu mentine nivelul cat de cat normal al glucozei in sange.
Eu (partea de sus a pozei): vitamine AP + D3 (2000UI/zi) + C 2-3 g/zi;
Amino fuel + glutamina (5g) dupa sala;
Creatina, omega 3 si lecitina in timpul zilei (dupa/intre mese);
ZMA + glutamina (5g) seara la culcare;
''Sah-Mat-ul'' meu contra alimentatiei precare si asupra delasarii de zi cu zi (din punct de vedere al sportului si a vietii sanatoase) este partial asigurat prin:
- amino fuel: dimineata pe gol si imediat dupa antrenament
- animal pak: dimineata la 30 de min dupa micul dejun
- red omega: cu micul dejun si pranzul
- C 500: cu micul dejun si pranzul
- vitamina D: cu micul dejun
- whey protein isolate: peste zi intre mese
- dextroza: imediat dupa antrenament, shake cu amino fuel
- L-glutamine: dupa antrenament si inainte de somn
- flex mobility (animal flex): peste zi
- super enzimes: la fiecare masa
Mai sunt si altele pe acolo (eco green multi, flax seed oil) pt alte situatii.
Opti-women - luam dupa mesele de dimineata si pranz, sau dupa antrenament in zilele cu antrenament; momentan nu mai iau, desi nu s-au terminat.
Candida clear - luam 2 pe zi la masa de dimineata; am renuntat la ele dupa trecerea la alimentatia cruda.
Saw Palmetto - a imbunatatit caderea parului din cauza dereglarilor hormonale.
5-HTP - 2 inainte de masa de pranz, ma ajuta sa nu mai am episoade de 'binge eating'.
L-Tyrosine - cand stau mult pe plantatie si am nevoie sa ma concentrez (munca intelectuala la birou).
B12 Liquid energy - dimineata o pipeta sub limba, pe stomacul gol.
Manusile Harbinger - nelipsite la sala
<-- astea au fost produsele de la getfit shop & suplimente.ro
In rest, ganterele cu care mai fac exercitii in unele dimineti; fasole munga incoltita si linte incoltita - mananc aproape zilnic chestii incoltite; geanta roz cu care merg la sala; uleiuri esentiale.
Ma bate gandul sa iau Water Out pentru retentiile de apa constante pe care le am de la dezechilibrul hormonal.
De asemenea, ma bate gandul sa incerc o perioada Amino Fuel dupa antrenament - nu sunt fanatica cu alimentatia raw, o fac mai mult din scopuri terapeutice.
Animal Pak - dupa prima masa/inainte cu 30 minute de antrenament
Animal Flex - dupa ultima masa, inainte de culcare
Amino Fuel - imediat dupa antrenament + 40g maltodextrina
Whey Protein (NOW) - la 30 de minute dupa Amino Fuel, cu 40g maltodextrina
Creatine Monohydrate (NOW) - planuiesc sa incep administrarea saptamana viitoare, in shake-ul PW, 5g
ChewyZymes (NOW) - mai am cateva administrari, l-am folosit dupa mesele mai consistente
In cutia de CellMass si in punga este maltodextrina
Plasma Jet (Gaspari) - 1-2 ore inainte de antrenament (initial eram nevoit sa il vand, dar am rezolvat problema financiara)
Mai folosesc si Super Antioxidants(NOW) (nu este in poza)
Stack-ul meu la zi in valoare de exact 10 mil ( toate produsele achizitionate de la get fit shop cu exceptia T-Bomb II si Optimen, in cateva zile voi reveni la Animal Pak si ALA, dar momentan nu erau pe stoc ). In principiu modul de folosire este cel specificat de producator, asadar :
- N large : 4 cupe intre masa de dim si pranz , 4 cupe dupa antrenament
- Optimen : cate o pastila dupa fiecare din cele 3 mese principale
- T-Bomb II : 3 pastile dupa masa de dim , 3 pastile dupa masa de seara
- Lecitin : 3 caps dupa prima masa
- Glutamin: cate 5 g impreuna cu shakeul dintre mese si cel de dupa antrenament
- super omega 3-6-9 : cate 2 caps dimineata si seara
- vit c500 : o pastila dupa masa de dim si una la pranz
- super enzymes : cate una la principalele 3 mese solide
- liver detox : cate una dupa principalele 3 mese solide
- acetyl el carnitin : o caps dimineata
- 8 bilion acidophilus : o caps pe stomacul gol intre prima si a doua masa solida.
- creatina mono : cate 5 g in cele 2 shake uri zilnice ( nu e in poza )
Cam atat, orice pareri sau sfaturi sunt binevenite. Multumesc.
Animal Pak - 1 plic, cate 2-3 pastile pe tot parcursul zilei Animal Flex - 1 plic la ultima masa Now Omega-3 - 6 capsule, cate 2 dupa mesele principale ON ZMA - 3 capsule inainte de culcare Universal N Sterol - 6 capsule, 2 inainte de antrenament si restul dupa 2 mese Now Liquid D3 - 1000 ui dupa prima masa
ON 100% Whey Gold - imediat la trezire(uneori in timpul noptii), dupa antrenament, seara ca ultima masa Now Carbo Gain - dupa antrenament Now L-Glutamine - dupa antrenament si inainte de culcare Now Creatine - inainte si dupa antrenament Now Beta-Alanine - inainte de antrenament
- Cu precizarea ca tot ce e dupa antrenament formeaza un shake facut la blender (CG, 100%WG, Creatina, Glutamina)
Asta e stack-ul principal. Celelalte, BSN True Mass, BSN Cell Mass, Animal Nitro, Now Liquid Multi sunt alternative.
miscorel ...uite....un sportiv dedicat
fain stack-ul ...alese bine produsele...si contine tot de ce are nevoie un culturist si pe deasupra le mai si administreaza ...corect. de la mine ai un plus
off: is umpic invidios pe tine; mai ales pt tricoul ala Animal
o sa postez si eu va rog nu radeti sunt inca elev si sunt mai low buget
milk & egg si gain fast sunt goale. le luam dupa antrenament si seara (gain fast e bunicel recomand)
Pro R 85 de la redis le iau dupa antrenament. Animal Pak (pliculetele de jos sunt animal pak luate la bucataca nu am avut bani de o cutie ) le iau inainte de antrenament cu 20 de min. animal cuts achizitionate de la un prieten care nu avea ce face cu ele, le pastrez pana in martie (cand da caldura) sa incep putina definire. wheybar cand simt nevoia