Cristian Margarit

Azi, la Acces Direct, Antena 1, ora 17

Rate this Entry
Quote Originally Posted by CristiM View Post
Miercuri, 10 noiembrie Cristian Margarit va fi la Acces Direct la Antena 1, de la ora 17.00. Click pe link pentru a vedea emisiunea online: http://accesdirect.a1.ro/

Subiectul: concursurile de slabit, metodele de slabire rapida si infoemetare, prezentarea de informatii eronate si exercitii gresite la TV.
Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments

 1. Piratul -
  Piratul's Avatar
  Felicitari pentru participarea la emisiune, dar sincer nu cred ca ti-ai ales bine emisiunea .
  Sa nu mai vorbim de "ceilalti" invitati.

  Mult succes in continuare oricum si felicitari inca o data.
 2. Anonimus -
  Anonimus's Avatar
  Am vizionat (mai tarziu ce e drept) emisiunea Acces Direct la care ai participat si tu Cristi oare e ceva de zis ? da trebuie sa ai o "gura mare" in astfel de emisiuni sa vorbesti peste celalat sa nu il lasi sa termine ce are de zis , ce se mai umfla in pene domnu' Uceanu cu "recodurile" lui si "show-ul de succes" la care a participat , pentru el conteaza doar rezultatul si atat nu si caile prin care se ajunge la el ,iar politetea... e ceva strain lui
  "Noi facem ceva pentru grasuti" da o fac pentru bani si pentru imagine/reclama
  intradevar exista o tendinta venita de peste ocean iar acum a "prins" si la noi aceea de a vedea rezultate cat mai rapid , cat mai mari sa fie schimbarile iar ce va urma sau care sunt consecintele nu intereseaza pe nimeni (aproape pe nimeni ) ramane un subiect "tabu"
  Felicitari Cristi pentru participare in aceasta emisiune ai dat dovada ca esti un om civilizat sunt sigur ca ai fi avut de zis multe lucruri bune dar care "deranjau" ,timpul a fost scurt iar "domnu'" Uceanu acaparase tot daca ar fi putut ti-ar fi luat si microfonul , nu doar tie si lui Cori sa poata vorbi despre "rezultatele" lui si despre "recordurile" lui.
  Numai bine ,sa te vedem si in alte emisuini cu invitati mai profi.